вівторок, 27 вересня 2016 р.


1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади. 
Саме ви – сивочолі ветерани війни та праці подолали ворога у роки Великої Вітчизняної війни, підняли з руїн країну. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей та духовних цінностей – це приклад для наслідування сучасній молоді. 
Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці. Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними своєї держави. 
Бажаємо вам міцного здоров'я, щасливої долі, радості, добра і віри в краще життя, добробуту вашим сім'ям, успіхів, активного довголіття!



Джерело інформації - Деражнянська РДА: http://derazhnia-rda.gov.ua/news/privitannja_do_dnja_ljudej_pokhilogo_viku_ta_dnja_veterana/2014-10-01-2095

Немає коментарів:

Дописати коментар