середу, 9 листопада 2016 р.

    



    27 жовтня 2016 року у Новоархангельському НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія" Новоархангельського НВО №1відбулися загальношкільні батьківські збори «ПАРТНЕРСТВО заРАДИ МАЙБУТНЬОГО».
    У своєму виступі заступник директора з навчально-виховної роботи 
Галкіна В.Б. звернула увагу на мету навчально - виховної роботи, створення умов якісного навчання.
    Начальник   Новоархангельського відділу поліції Маловисківського відділу поліції у Кіровоградській області Корецький Я.М. повідомив про стан криміногенної  ситуації серед дітей шкільного віку у Новоархангельському районі, про ранню зрілість дітей , вплив сучасності на розвиток дитини. Зауважив, що при потребі батьки та діти можуть звернутись за порадою та психологічною допомогою до працівників поліції.
   Лікар педіатричного відділення Новоархангельської ЦРЛ Сухіна Л.В.
дала широке пояснення про необхідність проведення щеплення серед дітей шкільного віку, про можливі негативні наслідки при відмові від щеплення. 
   Презентувала роботу, яка проводиться з обдарованими дітьми, Молошнік А.В. - заступник директора з методичної роботи. У презентації висвітленно постійний  пошук форм і методів розвитку обдарованої молоді, розширення та поглиблення знань учнів, роботу  11 секцій, де задіяні учні старших класів. 
   Робота закладу висвітлюється на шкільному сайті.
    Авдієнко Н. М. - заступник директора з виховної роботи ознайомила з виховною роботою закладу. У школі створена система громадянської освіти та виховання, в основі якої лежить широке впровадження інноваційних педагогічних технологій. Дана система забезпечує ефективність навчально - виховного процесу, створює умови для соціалізації особистості, розвитку її здібностей, розкриває перспективи участі молоді у громадських структурах.
   Практичний психолог НВО№1 Цвєткова Т.М. наголосила на тому, що  саме впливає на поведінку дітей, особливо підлітків. Батьки, вчителі повинні звертати увагу на емоційний стан кожної дитини.
    Директор НВО№1 Косенко І.М. проаналізувала  стан навчально-виховного процесу у Новоархангельському НВО №1. Вона відмітила  високий рівень напрацювань педагогічного колективу. У своєму виступі Косенко І.М.подякувала усім, хто  бере активну участь у шкільному житті. 
    Батьки та спонсори,  які допомагають навчальному закладу, були відзначенні подяками: Коваленко О.Ю., Колючий Р.В., Грозян О.П., Косенко В.Г., Шамановський Ю.П., Гребенюк Л. В., Сінькова Н.М., Прохоренко Є. М., Букур А.В., Крива О.В., Мала М.В., Мартиросян А.В., Сова О.М., Голючик В.В., Глущенко М.В., Дащенко С.П., Ступак Р.А., Мала О.С., Негрова Я.І., 
Семенина В.А., Рева Т.О., Кирстя М.М., Голобородько О.П., Голобородько О.В.,
 Манзар М.Ф., Коваленко М.М., Залізко М.Я., Наконечний М.Т., Дубина В.О.

    Також відбулися вибори голови батьківського комітету, усі присутні підтримали кандидатуру Малої О.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар