середу, 31 травня 2017 р.

Останній дзвінок - 2017
У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвінка. 30 травня 2017 року у Новоархангельському НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» Новоархангельського НВО №1 відбулося свято останнього дзвінка.
Останній дзвінок – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Привітала з цієї нагоди директор Новоархангельського НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» Новоархангельського НВО №1 Косенко І.М. та підвела підсумки 2016 – 2017 навчального року, відзначивши дипломами та нагородами переможців обласних та  районних олімпіад, конкурсів, змагань.

Розділити радість з учнями гімназії та їх батьками завітали керівники району та запрошенні – Скрипка Т.М. – заступник голови Новоархангельської РДА, 
Садіков Р.Ю. – заступник голови Новоархангельської  районної ради, Шамановський Ю.П. – голова Новоархангельської селищної ради.

Урочистий і особливий день сьогодні не тільки для учнів одинадцятого класу, а і для їх батьків. Адже це вони пройшли із ними крок у крок сімнадцять років життя.

 Тож від імені батьків випускників зі словами побажань та вдячності звернулася Чирка Марина Станіславівна.
Одинадцятикласники за традицією шкільної родини передали  директору фото свого класу, яке впродовж багатьох років буде нагадувати про них.

Першокласники на згадку про шкільні роки подарували вам щасливі дзвіночки.

Тож, щиро і сердечно вітаємо зі святом! 

Нехай останній дзвінок пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день.


Немає коментарів:

Дописати коментар