вівторок, 3 жовтня 2017 р.

Олімпійський тиждень
 в Новоархангельському навчально – виховному об`єднанні №1

    З метою виховання учнів на гуманних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом з 4  по 8 вересня  в Новоархангельському навчально – виховному об`єднанні №1 було проведено «Олімпійський тиждень».
У всіх навчальних закладах навчально – виховного об`єднання були проведені урочисті лійки присвяченні відкриттю Олімпійського тижня, були проведенні класними керівниками, вчителями фізичного виховання  цікаві та змістовні  олімпійські уроки, виховні години.
Вчителі фізичного виховання: Холоденко О.П., Рудь В.М., Солопун В.В., Дядюх Л.О., Мандибура Є.В., Кобза П.П., Каушан Я.І., Іванець О.В. провели   спортивні естафети, змагання з футболу та волейболу, змагання з легкої атлетики.
На підсумкових лінійках у навчальних закладах були нагороджені переможці - юні спортсмени. Тож, усі учні залишилися . А ми ще раз побачили, що в нашому навчально – виховному об`єднанні ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам  впевненості, сміливості та перемог.


 Виховна година  7 - Б клас


 Скалівський НВК загальноосвітня школа І - ІІ ступенів - ДНЗ 
"Старти надій"
 Скалівський НВК загальноосвітня школа І - ІІ ступенів - ДНЗ 
Виховна година "Здорова дитина - здорова Україна"


Немає коментарів:

Дописати коментар