вівторок, 30 січня 2018 р.

Звіт про проведення  заходів з нагоди 100 річчя Дня пам’яті Героїв Крут

в Новоархангельському НВК
 «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів -гімназія» Новоархангельського НВО №1

    Згідно наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА від 17.01.2018 року №22 "Про відзначення 100 - річчя бою під Крутами" та згідно плану виховної роботи у Новоархангельського НВК «ЗШ І – ІІІ ступенів - гімназії»  Новоархангельського НВО №1 протягом 29 – 30 січня 2018 року були проведені заплановані заходи.
З метою виховання в учнів національно - патріотичної свідомості, формування рис громадянина української держави, глибокої поваги та любові до Батьківщини у Новоархангельському НВК «ЗШ І - ІІІ ступенів - гімназія» 29 січня 2018 року було проведено загальношкільну лінійку: «Пам`ятаємо героїв Крут» та виховні години «Стогнали Крути і молився вітер, клюючи скривавлені сліди», «Волі народної дзвін» 1 - 11 клас).
Серед учнів 8 - 8 класів було проведено конкурс малюнків «Крути ... Мужність і біль України».
    Протягом періоду діяла літературна виставка «Крути: найбільше важить слово правди». Вчителями історії було проведено історичний екскурс «Крути: подвиг і трагедія», де учні обговорювали подвиг студентів під Крутами - учні та вчителі розповідали про історичні події, що відбулися в 1918 році, згадали події, пов'язані з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття, ознайомилися з історичними документами, що стосуються подій під Крутами.  
    Під час виступу звернуто увагу на основні цінності української суспільства, розуміння непростого досвіду державного будівництва, пошанування героїзму подій під Крутами. Учні 9 - 10 класів були присутні 29 січня в районному Будинку культури, де відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня пам'яті Героїв Крут.








Немає коментарів:

Дописати коментар