понеділок, 28 січня 2019 р.


Урок – пам`яті
      Щедра і багата Кіровоградщина на працьовитих, талановитих і видатних людей. Вона подарувала світові цілу плеяду письменників і поетів, художників і композиторів.
      Одним із тих, хто прославив Новоархангельщину був і  Заслужений працівник культури УРСР  Волеслав Григорович Кузьменко.  
І саме сьогодні, з нагоди  дев’яносторіччя  з дня народження 28 січня 2019 року учні та педагоги Новоархангельського НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» вшанували пам'ять   видатної людини нашого краю.
     У шкільному музеї відбувся урок пам’яті   «Людині і педагогу…». Керівник музею Тимошенко А.З. та учні 10 – Б класу вшановуючи пам'ять цієї талановитої людини ознайомили з біографічними фактами та творчим життєвим шляхом Волеслава  Григоровича, його краєзнавчими нарисами та  публікаціями.
     Про його тихий спокійний голос, манеру говорити, про його погляд і жести, про надзвичайно внутрішню інтелігенцію  гарними спогадами поділилися і ті, хто особисто знав цю прекрасну людину – директор Новоархангельського краєзнавчого музею Галкін Ю.М., вчитель -ветеран Георгіца І.І., вчитель історії Шевченко Л.Ю.
    Невблаганно летить час, але в наших серцях багатьох учнів і колег, друзів і однодумців зберігається вдячність людині і вчителеві, трудівнику і краєзнавцю - Волеславу Григоровичу Кузьменку.











Немає коментарів:

Дописати коментар