понеділок, 4 лютого 2019 р.





Звіт про проведнення заходів до Дня безпечного Інтернету в Новоархангельському навчально – виховному комплексі «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія»
Новоархангельського навчально – виховного об’єднання №1


   День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів із безпеки в Інтернеті разом зі всім світом: як у навчальному закладі, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях.
    З кожним роком до відзначення цього дня в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. Тож, і наш навчальний заклад активно долучився до відзначання Дня безпечного Інтернету. Згідно плану виховної роботи з 4 - 5 лютого  2019 року у навчальному закладі було проведено ряд заходів: у 1 – 11 класах класними керівниками були проведенні інформаційні бесіди.
      Для учнів 8 – 11 класів практичний психолог та  соціальний педагог провели бесіду: «Кібербулінг - як проблема порушення прав людини»

Цікавою та пізнавальною була учнівська конференція «Безпечний Інтернет».
       Учні 9 – 10 класів створили  мультимедійні   презентацій «Безпека в Інтернеті».


5 лютого у 8 – 11 класах було проведено урок «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи   небезпечний ризик».

Учні 1 – 4 класів також були активними учасниками запланованих заходів, вони  створювали інформаційні колажі, взяли участь у конкурсі малюнків «Ми – за безпечний Інтернет».
 Класні керівники  1-4 класів провели  бесіди  про безпеку в  Інтернеті  «Що я знаю про Інтернеті».
   Усі проведенні заходи допомогли учням навчитися багатьом правилам поведінки в Інтернеті, ознайомили із загрозами, що несе Інтернет та кожен учасник для себе проаналізував і відзначив відзначив позитивні моменти користування мережею. 

Немає коментарів:

Дописати коментар