четвер, 21 лютого 2019 р.



Півфінальний тур обласного чемпіонату шкільних команд КВН
 сезону 2018 – 2019 року


Протягом двох днів - 22 та 23 лютого - у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбудеться півфінальний тур обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2018/2019 року. Загальна тема чемпіонату – «Мистецький сезон».
Під час відбіркового етапу команди, які пройшли у півфінал, отримали індивідуальні теми – літературні жанри, з якими працюватимуть в наступному етапі.
Півфінальна гра включатиме 3 конкурси: привітання, «озвучка» та ШТЕМ. Десять команд з різних куточків нашої області вийдуть на сцену, щоб позмагатися за своє місце у фіналі. Гра обіцяє бути цікавою.
Команди готуються до виступів за підтримки досвідчених гравців-гумористів. Серед них Ярослав Ярошевський, Олександра Крикун, Юрій Тушевський, Дмитро Крендель, Максим Зарва. Спілкування та співпраця з тренерами якісно змінили рівень чемпіонатів.
Тож, ми бажаємо команді КВН «МАКАРЕНА» Новоархангельського НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – гімназія» Новоархангельського навчально – виховного об’єднання №1 успіхів та перемог!





Немає коментарів:

Дописати коментар