четвер, 18 березня 2021 р.

 

      Звіт про проведення заходів щодо безпечного

використання мережi  Iнтернет та кібербезпеки

в Опорному закладі освіти

 «Новоархангельський навчально – виховний комплекс

 «заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів - гімназія»,

Скалівському навчально – виховному комплексі «заклад загальної середньої освіти І – ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти»,

Мар`янівському закладі загальної середньої освіти І – ІІ ступенів

 Новоархангельської селищної ради

Голованівського району  Кіровоградської області»

       Враховуючи рекомендації Кіровоградської обласної адміністрації в начальному закладі запланована та  посилена робота у напрямку проведення уроків із безпеки в інтернеті в лютому – березні 2021 року.

      Адже, відомо, сьогодні легкодоступна медіа інформація до здобувачів освіти. Якщо не ставитися до неї критично і не розуміючи логіки впливів, то дитина може опинитися у складній чи небезпечній інформації. Протягом періоду були проведені соціальним педагогом, практичним психологом, класними керівниками:  години спілкування «Соціальні мережі», години спілкування «Безпечний інтернет», заняття з елементами тренінгу  « Безпека спілкування в інтернеті. Як не стати жертвою впливу соціальних мереж», « Особиста безпека в мережі інтернет».

Для учнів початкових класів, найменших користувачів Інтернетом, була запропонована прогулянка по Он-ляндії та проведена гра - подорож «Країна Безпеки».

Учасники учнівського самоврядування підготували та продемонстрували відео фрагменти: «Казка про Інтернет»«Друзі з Інтернету».


     Згідно плану роботи  http://avdienkonatalia.blogspot.com/, http://andrije63.blogspot.com/, https://www.facebook.com/ було проведено зустріч з   працівниками поліції Голованівського РВП в рамках акції "Безпека в Інтернеті" під час якої обговорювалось поняття булінгу, кібербулінгу, попередження суїцидальної поведінки, а також безпечне користування соціальними мережами Інтернет. Із здобувачами освіти розглядалися ситуаційні завдання.

Було оновлено випуск   інформаційних стіннівок, постерів (для батьків), буклетів, коллажів «Мережева етика».




 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар