понеділок, 14 червня 2021 р.

День здоров`я

 

Хто здоровий, той сміється,
Все йому в житті вдається,
Радість б'ється в нім щоднини
Це ж чудово для людини!

 Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя.

    З цією метою 7 червня 2021 року в  Опорному закладі освіти «Новоархангельський навчально – виховний комплекс «заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів - гімназія» було проведенно  День Здоров’я.

  День здоров`я в навчальному закладі – це завжди веселий активний захід, який подобається всім здобувачам освіти.

   Свято розпочалося з організаційної лінійки. Усі учасники  активно долучилися до флешмобу. До участі у флешмобі були залучені не тільки школярі, а й педагоги. Активними  учасниками серед педагогів були  Сіплівенко Т.О., Дубіняк В.О., Кулинич Є.В. які були нагороджені призами. Цього дня було встановлено загальношкільний рекорд «Стрічка дружби», яка об’єднала усі класні колективи і сягала 149 метрів.

   Учні 5 – 8, 10 класів успішно здали усі заплановані нормативи та були нагороджені грамотами. А для учнів  1- 4 класів були заплановані та проведені розваги. 

На усіх учасників чекав смачний олімпійський обід та солодощі.





































 

Немає коментарів:

Дописати коментар