четвер, 24 жовтня 2019 р.


Вибори президента школи – 2019

  Робота з організації виборів президента школи розпочалася 18 вересня 2019 року і з цього дня була розпочата агітація кандидатів на пост президента школи. Кожен з кандидатів створив свою власну передвиборчу програму, в якій вказав всі свої наміри та плани як президента шкільного самоврядування. Передвиборча агітація проходила шляхом розміщення рекламних плакатів про себе.
Кандидати у президенти : Бобко Віктор, Малий Максим, Матвієнко Вікторія, Власюк Катерина, Тарасюк Олександра, Гребенюк Ілона, Каліберда Катерина.
Треба відзначити, що усі  кандидати говорили, що зміни у навчальному закладі  треба починати з себе. Тому, приємний охайний зовнішній вигляд, старанна підготовка до уроків, активність у шкільних справах стали нормою для цих учнів. Щирість і прагнення, вдосконалення роботи учнівського самоврядування з боку кандидатів, небайдужість в обговоренні шкільних проблем для всіх учнів дають надію, що спільними зусиллями життя в школі буде ще цікавішим.
У рамках передвиборчої роботи було надруковано  бюленті для учнів 5 – 11 класів, виготовлено скриньку для таємного голосування, була обрана виборча комісія. Голова виборчої комісії: Котюжанський Владислав, члени виборчої комісії: Витюк Сніжана, Льопко Ольга, Ліподат Антон, Шевчук Даша, Грозян Олександра – спостерігач, Фалей Галина – секретар.

Напередодні виборів президента школи у сі учні були проінструктовані щодо правил  голосування .
18 жовтня 2019 року о 09.00 годині виборча комісія розпочала свою роботу, протягом кожен учень мав змогу віддати свій голос за обраного кандидата.





За підсумками роботи виборчої комісії президентом Новоархангельського навчально – виховного комплексу «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - гімназія» Новоархангельського навчально – виховного об’єднання  №1 став Малий Максим.


Немає коментарів:

Дописати коментар